Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med kontorsstädning, städning av kontor. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Kontorsstäd

Har du ett kontor som behöver städas regelbundet? Har du varken tid eller lust att göra jobbet? Det behöver du inte heller. Det finns städföretag som mer än gärna hjälper dig med detta oavsett om du har ett stort eller litet kontor att städa. Vad som ska ingå kan du ofta bestämma själv eftersom de flesta städföretag anpassar tjänsterna efter kundernas behov. Kanske vill du att de går igenom allt, inklusive fyller och tömmer diskmaskinen i fikarummet, och ser till så att ni själva inte behöver ägna er egen dyrbara tid åt detta. Kanske nöjer du dig med att de kommer och städar toaletterna en gång i veckan och dammsuger och torkar av golven, och sedan delar ni själva på resten.

Vilka behov man har kan variera väldigt, detta vet städföretagen mer än väl och därför är de också väldigt flexibla. Vissa erbjuder väldigt breda tjänster och tar hand om alla golv, mattor, toaletter, fönster, kök och diverse fläckar som finns på ställen som strömbrytare, skåp, dörrar och så vidare. Eftersom tjänsterna kan variera lite kan det vara bra att titta runt lite för att se vad som erbjuds av städföretagen i just din stad, se om du hittar någon som passar just dina behov. Det kan vara bra att jämföra priserna hos de företag man hittar och kanske be om en offert så att man vet exakt vad det skulle kosta att beställa just de tjänsterna som man är intresserad av. En annan sak man kan passa på att jämföra är vilka tider de har och hur anpassningsbara de är på just den punkten.

Vissa städföretag erbjuder städning sju dagar i veckan och även på kvällar, vilket kanske kan vara extra smidigt i vissa fall. Kanske har du ett företag där det skulle störa verksamheten om de kom för att dammsuga mitt på dagen och det därför skulle passa betydligt bättre om detta skedde på helg- eller kvällstid. Kanske föredrar du att städningen sker när du själv är på plats för att det känns bättre så. Därför kan det vara bra att höra sig för hos ett par olika företag innan man bestämmer sig, tanken är ju att du ska trivas med den typ av kontorsstäd som du beställer och att den underlättar er vardag. En fräsch och välstädad arbetsplats ökar trivseln och arbetsron betydligt mer än vad man kanske tänker på så varför inte unna dig själv och dina arbetskamrater en välstädad kontorsmiljö.

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-09-12
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-09-12
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-09-09
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-09-09
 • Kontorsstädning

  Västerås 2019-09-07

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)