Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med kontorsstädning, städning av kontor. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Kontorsstädning Göteborg

Behöver fönstren på kontoret putsas igen och golven moppas? Ignorerar du hellre problemet än plockar fram skurhinken? Den känslan kan nog många känna igen men tyvärr behöver alla arbetsplatser städas med jämna mellanrum för att hålla miljön trivsam och för att skapa en bättre arbetsro. Om man har ett företag, oavsett om det är stort eller litet, kan det vara värt att titta på alternativet med att hyra in en städfirma för att ta hand om lokalerna. Om ditt kontor ligger i Göteborg har du stora möjligheter att hitta ett företag som passar just din verksamhet och dina önskemål.

När du har hittat ett företag som passar till den typen av kontorsstädning som du är ute efter behöver du aldrig mer skänka städningen en tanke. Varför lägga tid och energi på något som du tycker är tråkigt och tar alldeles för mycket tid ifrån ditt arbete när du kan överlåta det till någon som faktiskt gillar att städa och lägger ner hela sin själ i att hålla ditt kontor rent och fräscht? Genom att beställa denna tjänst av ett erfaret och professionellt företag kan du vara säker på att jobbet blir ordentligt utfört. De flesta seriösa städföretag har en kvalitetsgaranti som garanterar dig ett bra resultat, och skulle du inte vara nöjd åtgärdas problemet kostnadsfritt. Vad du kan förvänta dig av just det företag du anlitar för din kontorsstädning beror lite på vad ni har kommit överens om.

I de allra flesta fall går städningen att anpassa efter de behov som finns både vad gäller vad som ska städas och när jobbet ska göras. Några exempel på sådant som kan ingå i tjänsten kontorsstädning kan vara dammsugning av golv och mattor, moppning av golv, fönsterputsning, tömning av papperskorgar, städning av toaletter, avtorkning av diverse ytor samt städning av pentry. När man har bestämt sig för att beställa städning kan det vara en god idé att ta in offerter från ett par olika företag så att man kan jämföra tjänsterna och priset. Ett sätt att själv slippa leta upp och skicka iväg offertförfrågningar kan vara att använda en tjänst som till exempel Kontorsstädning Göteborg, www.kontorsstadninggoteborg.com. Där kan du få offerter från upp till fem företag på ett och samma ställe, och gratis dessutom. Kontorsstädning Göteborg garanterar även att alla företag i deras register är högst professionella vilket garanterar dig ett bra reslutat. Du kan med andra ord ställa tillbaka skurhinken igen och ändå få ett fläckfritt kontor.

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Kontorsstädning

  Västerås 2019-10-14
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-10-11
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-10-09
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-10-07
 • Kontorsstädning

  Västerås 2019-10-06

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)