Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med kontorsstädning, städning av kontor. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Kontorsstädning Malmö

Driver du ett företag, stort eller litet, i Malmö? Har du lokaler som behöver städas? Att få hjälp med kontorsstädning i Malmö med omnejd är inga problem, det finns en hel del städföretag att välja mellan så varför lägga din egen dyrbara tid på att hålla rent när du inte behöver? Att dammsuga av golvet emellanåt är väl inga större problem kanske men detta räcker inte för att hålla ett ren och fräsch arbetsmiljö där du och dina arbetskamrater kan vara produktiva. Oftast tänker man inte på vilken skillnad städningen gör för företaget, förrän städningen inte blir gjord som den ska. Tar du dessutom emot kunder i lokalerna vill du garanterat göra ett bra intryck och det är svårt i en ostädad miljö.

Att beställa kontorsstädning är väldigt smidigt och vanligtvis en tjänst som går att anpassa helt och hållet efter dina behov. Vill du ta hand om vissa bitar själv och låta ett städföretag göra resten går det alldeles utmärkt. Vill du låta städföretagets duktiga personal ta hand om hela städbiten, inklusive kök, toaletter och fönster, är det också ett alternativ. Eftersom alla företag är olika och har olika behov måste man utgå från detta när man letar efter en städtjänst, så att man hittar något som passar ens egen verksamhet.

Om du har ditt kontor i Malmö finns det både små och stora städföretag att välja på, så det kan vara värt att titta runt lite på de olika alternativen och ta in offerter från de som verkar intressanta för att se om de överensstämmer med just dina önskemål. Om du vill slippa leta runt så mycket finns det smidiga tjänster på nätet där du kan skicka en offertförfrågan till flera företag på en och samma gång och spara din värdefulla tid, ett exempel är Städlistan, www.stadlistan.se. Där kan du skriva ihop en ansökan som sedan skickas ut till de företag i din region som är intressanta för just dig, vilket i det här fallet är företag som erbjuder kontorsstädning. Hos ett par städföretag kan man även beställa tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsskötsel och snöröjning, vilket kanske också kan vara av intresse om behovet finns. Om man till exempel vet att man har en parkering som måste tas om hand på vintern när det kommer snö kan det vara skönt att redan ha ett avtal för detta när snön börjar falla, så att man slipper fundera på var det nu var man ställde snöskyffeln förra vintern.

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-09-12
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-09-12
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-09-09
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-09-09
 • Kontorsstädning

  Västerås 2019-09-07

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)