Beskriv ditt behov

Helt gratis anger du vad du vill ha hjälp med och var.

Invänta offerter

Luta dig tillbaka och invänta offerter från våra hantverkare.

Vad behöver du hjälp med?

Hjälp med kontorsstädning, städning av kontor. Skriv gärna så detaljerat som möjligt.


Fyll i dina kontaktuppgifter


Kontorsstädning Stockholm

Har du ett kontor i Stockholm där mycket tid och pengar har lagts på att skapa en trivsam och modern miljö för att göra ett bra intryck på kunderna och visa att ni är ett företag i tiden? I så fall hoppas jag att du även har tänkt på att det krävs regelbunden och ordentlig städning för att hålla den goda profilen uppe och för att slippa riskera att kunderna ändrar åsikt. Som kund vill man mötas av ett företag som håller sin arbetsmiljö ren och snygg. Om du inte har hunnit fundera på saken än eller helt enkelt bara inte kommit till skott än kan det vara läge att göra det nu.

Att han ett ostädat kontor i Stockholm känns onödigt när det finns hur många städföretag som helst som erbjuder kontorsstädning. Vilket företag man ska anlita för uppdraget beror lite på vad man är ute efter och vilka behov man har. Sedan brukar det gå att anpassa tjänsten så att den passar just ditt företag och din verksamhet. Några exempel på sådant som vanligtvis ingår är dammsugning, moppning, avtorkning, rengöring av toaletter och städning av pentry. För närmare detaljer får man besöka de olika städföretagens hemsidor eller kontakta dem direkt. Vissa företag erbjuder även tilläggstjänster som fönsterputsning, trappstädning, enklare underhåll utanför entrén, påfyllning av tvål och toalettpapper som tillhandahålls av städföretaget, påfyllning av fruktfat och kaffeautomater och så vidare. Genom allt detta kan kontorsstädningen anpassas till att passa just dig och ditt företags behov.

Även städtiderna anpassas så klart efter era rutiner för att störa arbetet så lite så möjligt. Vissa städföretag erbjuder även städning på kvällar och helger. När man pratar om städning och rengöringsprodukter är det nästan ofrånkomligt att tänka på miljöpåverkan och detta är något som vissa städföretag tar lite extra fasta på. Om du hittar ett städföretag som känns rätt för dig förutom att det är någon bit du saknar, prata med dem, de brukar vara väldigt flexibla och öppna för att göra de ändringar som behövs för att kunna serva dig som kund. Så om du har ett kontor i Stockholm, gör dig själv och dina medarbetare en tjänst och hyr in en städtjänst så att du slipper lägga din egen tid och energi på att hålla rent. Du kommer märka att det är en investering som ökar trivseln och arbetsron avsevärt, samtidigt som risken för att sjukdomar och bakterier sprids minskar om du håller lokalerna rena och fräscha.

Varför oss?

 • Kvalitetssakrade städare Vi jobbar med professionella företag i många branscher.
 • 100% kostnadsfritt Det kostar dig inget alls att unyttja tjänsten. Fyll i dina behov och se själv hur enkelt det är
 • Spara Pengar Genom att jämföra offerter mellan olika leverantörer så kan du på ett snabb och enkelt sätt spara pengarna.

Inkomna jobb

 • Kontorsstädning

  Västerås 2019-10-14
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-10-11
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-10-09
 • Kontorsstädning

  Sverige 2019-10-07
 • Kontorsstädning

  Västerås 2019-10-06

Statistik över inkomna jobb

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)